Behandlingen

I behandlingen har jeg fokus på dit hoved og din rygrad, helt ned til halebenet. Rygraden fungere som kabelbeskytter for nervetråde.

Forestil dig hjernen som en gammeldags telefoncentral. Fra telefoncentralen løber store kabler med masser af telefonlinjer (nervetråde)ned langs rygraden. Fra hver knogle i din ryg løber der på hver side et sæt telefonkabler (nervetråde) ud til de interessenter der er i det nærliggende område og fra halebenet løber de sidste ud til udkantsområderne. Disse linjer sikre der kan ske en kommunikation fra alle organer og hud op til hjerner og hjernen kan svare igen ved at igangsætte en handling.

Man kan sige at kraniosakral behandlingen har til formål at sikre frie kommunikationsveje så det optimale flow genskabes. Gener opstår og en del af dem kan korrigeres til ophør eller ændres til det bedre ved behandlingen.

Kraniosakral terapi arbejder med knogler, membraner(hjernehinden) cerebrospinalvæske (væsken omkring hjernen), muskler, bindevæv, og organerne har dermed indflydelse på hormon og immunsystem.

Jeg har god erfaring både som behandler og modtager af behandling med at det afhjælper smerter, letter trykket i hovedet efter hjernerystelse, hovedpine og migræne, hvilket giver øget bevægelighed.